- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York’ta skandal: Koruyucu aile fuhuş çetesi çıktı!

New York’ta skandal: Koruyucu aile fuhuş çetesi çıktı!

- Advertisement -spot_img
New York eyaletinde koruyucu anne ve kocası, bakımından sorumlu oldukları genç kızları, kurdukları fuhuş çetesiyle seks ticaretine zorlamaktan hakim karşısına çıktı

Savcılar, Sharice ve Kareem Mitchell’in, Sharice’in bakımında yer almış olanlar da dahil olmak üzere, genç kadınları seks işçiliğine zorladıklarını iddia etti.

New Yorklu bir koruyucu anne ve kocası, kadının bakımına bırakılan iki kız da dahil olmak üzere, bir grup kadını fuhuşa zorladıkları iddiasıyla, seks ticareti suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

İddianamede, Sharice ve Kareem Mitchell’in, 2018’den bu yana sekiz kadını zorlayarak, şehir genelinde arabalarda ve otellerde fuhuşa zorladıkları iddiası yer aldı.

Manhattan Bölge Savcısı Alvin Bragg yaptığı açıklamada, “Seks tacirleri, çocuk esirgeme sistemindeki genç New Yorklular da dahil olmak üzere, en savunmasız New Yorkluları hedef alıyor. İddia edildiği gibi, bu karı koca, güvenli bir ev sağlamak yerine, sekiz genç kadını fuhuşa zorladı” dedi.

Savcılar, Sharice Mitchell’in koruyucu ebeveyn olmak için yaptığı başvuruda seks suçlusu kocasıyla birlikte yaşamadığı konusunda yalan söylediğini belirtti.

Kareem Mitchell, 2008’de, reşit olmayan bir çocuğa zorla fuhuş yaptırmaktan mahkum edilmişti.

38 yaşındaki Kareem Mitchell, dört ayrı ağır seks kaçakçılığıyla, 51 yaşındaki Sharice Mitchell, üç kez ağır seks kaçakçılığıyla karşı karşıya.

Dün gözaltına alınarak hakim karşısına çıkan çift, suçsuz olduklarını söyledi.

Kaynak: The Anatolia Post /NBC

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz