- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDElon Musk kalan son evini de sattı! Prefabrik evde kalacak

Elon Musk kalan son evini de sattı! Prefabrik evde kalacak

- Advertisement -spot_img

Tesla CEO’su Elon Musk, kalan son evini 30 milyon dolara resmen sattı. Musk’ın artık tek kalacak yeri, Teksas, Boca Chica yakınlarındaki SpaceX şirketinin genel merkezinde kiraladığı 50.000 dolarlık küçük bir prefabrik ev. Artık Elon Musk tek bir evi bile olmayan bir milyarder.

Haziran ayında Elon Musk, “Kalan son evimi de satmaya karar verdim. Oraya uygun güzel bir aile için bekliyor” diyerek tweet atmıştı.

“Özel bir yer”

İlk başta California’daki bu dev malikanesini (Eskiden Gene Wilder’a aitti) 37,5 milyon dolara satışa çıkardı. Bu fiyat yüksek bulununca farklı bir emlakçı aracılığıyla satışa devam etti. Ve sonunda son evi de satıldı.

Görünüşe göre Elon Musk, Mars’ta bir şehir inşa etmeye kararlı. Bu da nakit paraya ihtiyacı olduğu anlamına geliyor hem de çok. Bu yılın başlarında Musk “Kendimi Mars ve Dünya’ya adamak amacıyla neredeyse tüm fiziksel varlıklarımı satıyorum” demişti.

Elon Musk’ın iddialı planlarına göre; 2050 yılına kadar bir Mars metropolünü bir milyon insanla doldurmak için 1000 Starship uzay aracı filosu inşa etme fikri var.

Musk, bu girişime büyük ölçüde yatırım yapmak istiyor. Ve emlak o pastanın sadece küçük bir parçası olsa bile, bu da bir şeydir.

Geçen yıl Axel Springer CEO’su Mathias Döpfner, “Mars’taki şehre mümkün olduğunca katkıda bulunabilmek istiyorum. Daha fazla sermayeye ihtiyaç var” dedi.

Kaynak: megabayt


- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz