- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'de Niagara Şelalesi'ne arabasıyla düşen kadın, helikopterli operasyonla kurtarılmasına rağmen hayatını kaybetti

ABD’de Niagara Şelalesi’ne arabasıyla düşen kadın, helikopterli operasyonla kurtarılmasına rağmen hayatını kaybetti

- Advertisement -spot_img

Dün meydana gelen olayda bir kadının arabasıyla birlikte Nigara Şelalesi’ne düştüğü haberi yetkilileri harekete geçirdi. Kurtarma ekibi dev bir operasyon başlattı.

Yarım dakikada 168 bin metreküp suyun aktığı şelaleye düşen ve arabasının içinde sıkışan kadın azgın suların da etkisiyle hızla şelalenin ucundan aşağı düşmek üzereyken kurtarma operasyonuna start verildi.

Olay yerine gelen helikopter ABD Sahil Güvenlik ekibinden cesur bir dalgıcın hızla suya gömülen arabanın üzerine sarkıtılması ve arabada sıkışan kadının bu şekilde çıkarılması için anında devreye girdi.


Kurtarma ekibinin dalgıç üyesi helikopter yardımıyla arabanın tam üzerine getirildi ve bir halatla aşağı sarkıtıldı. Öte yandan bölgede şelaleden kaynaklı çok hızlı bir su akışı, etrafa saçılıp görüş alanını bozan dalgalar ve ekibin işini oldukça zorlaştıran bir su akışı bulunuyordu.

Polis yetkilileri kurtarma operasyonunda sergilenen cesareti överken New York valisi yaptığı açıklamada arabanın suya nasıl düştüğünün henüz anlaşılamadığını ancak bölgedeki yolların sürekli ıslak olmasından dolayı genelde kaygan olduğunu, son günlerde gerçekleşen hafif kar yağışıyla birlikte kayganlığın iyice artmasının bu trajediye sebep olmuş olabileceğini belirtti.

Operasyonun sonunda arabasıyla şelaleye uçan kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz