- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYASpirit Airlines İle Uçacakların Dikkatine!

Spirit Airlines İle Uçacakların Dikkatine!

- Advertisement -spot_img

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Spirit Airlines şirketinin Perşembe günkü uçuşlarının yarısı iptal edildi. Beş gün üstüste yüzlerce iptal daha yaşanacak.

Spirit Airlines şirketi zor günler yaşıyor. Şirket bütçe sıkıntısı nedeniyle yaşadığı personel sorunlarından ötürü, Perşembe günkü yani dünkü uçuşlarının yarısını iptal etmek zorunda kaldı. FlightAware’e göre, firmanın 446 uçuşunun yüzde 56’sı iptal oldu. Cuma günü yani bugün ve toplamda beş gün üst üste daha iptallerin devam edeceği açıklandı.  

Spirit Airlines Başkanı ve CEO’su Ted Christie, ABC News’e yaptığı açıklamada, “İyi haber şu ki, çabalarımız sonunda meyve vermeye başladı. Buradaki gidişatı tersine çevirmeye ve operasyonumuzu tekrar harekete geçirmeye başlıyoruz, önümüzdeki birkaç gün içinde hala iptaller olacak, ancak tam operasyona geri dönmeye başlayabilir ve sonra işimizi yeniden inşa edebiliriz.” dedi.

Havayolları şirketi, işten çıkarmalardan kaçınma şartına bağlı olarak federal fonlar alsa da, COVID-19 pandemisi kârlarını azalttıktan sonra, şirket personel seviyelerini korumak için mücadele etti.

Kaynak: ABDPOST

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img