- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD’nin eski başkanı Obama’dan UFO açıklaması: Yeni dinler ortaya çıkacak ve silahlara...

ABD’nin eski başkanı Obama’dan UFO açıklaması: Yeni dinler ortaya çıkacak ve silahlara daha fazla para harcayacağız

- Advertisement -spot_img

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) elindeki UFO görüntüleri hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ülkenin San Diego kenti kıyılarında siyah bir objenin denize inerek ortadan kaybolduğu görüntülerine ilişkin ABD’nin eski başkanı Barack Obama yeni açıklamalarda bulundu. Obama, ABD’nin uzaylılara kendini savunmak için silah sistemlerine çok daha fazla para harcayabileceği ve yeni dinlerin ortaya çıkabileceği konusunda uyardı. Bununla birlikte, Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nün ABD hükümetinin UFO’larla ilgili gizli dosyalarına ilişkin raporunun bu ay içinde yayınlanması bekleniyor.

“YENİ DİNLER ORTAYA ÇIKACAK”

ABD’nin eski başkanı Barack Obama, dünya dışı yaşamın varlığı doğrulanırsa, ABD’nin kendisini savunmak için silahlara çok daha fazla para harcamak zorunda kalacağını  ve yeni dinlerin ortaya çıkacağını söyledi. New York Times gazetesine bağlı olarak yayın gösteren The Ezra Klein Show adlı podcast programına açıklamalarda bulunan Obama, Pentagon tarafından yayınlanan videolarda görülen tanımlanamayan nesnelerin ne olduğunu “kesinlikle” bilmek istediğini açıkladı

Bununla birlikte Obama, insanlığın dünyanın ötesindeki akıllı yaşamı keşfetmesi durumda ne yapacağı şeklindeki varsayımsal bir soruya yanıt olarak, “Uzaylıların olduğu bilgisinin, insanların ortak noktalarını pekiştireceğini düşünüyorum. Ancak kuşkusuz, kendimizi savunmak için silah sistemlerine çok daha fazla para harcamamız gerektiği gibi acil tartışmalar olacak ve yeni dinler ortaya çıkacaktır. Ve kim bilir ne tür tartışmalara gireriz. Birbirimiz için karşı argümanlar üretmekte iyiyiz” dedi.

Obama, The Late Late Show’un sunucusuna,  “Doğru olan gökyüzündeki nesnelerin tam olarak ne olduklarını bilmediğimiz. Ancak  görüntüleri ve kayıtları var. Nasıl hareket ettiklerini, yörüngelerini açıklayamayız. Kolayca açıklanabilir bir rotaları yok. Bu yüzden insanların bunun ne olduğunu araştırmayı ve çözmeyi ciddiye aldıklarını düşünüyorum. Ama bugün size rapor edecek hiçbir şeyim yok” değerlendirmesinde bulunmuştu

ESKİ TEĞMEN: UZAYLILAR BİZİ SÜREKLİ İZLİYOR

Geçen ay, 2018 yılında çekilen ve San Diego yakınlarında UFO olduğu öne sürülen bir cismin denizin altına indiği görüldüğü görüntüler yayınlandı.

ABD’nin eski başkanı Obama’dan UFO açıklaması: Yeni dinler ortaya çıkacak ve silahlara daha fazla para harcayacağız - 6

2015 ve 2017 yılları arasında ise Virginia kıyılarında bir F/A-18 savaş uçağı uçuran ABD Donanmasından Teğmen Ryan Graves, savaş filosunun 2015’ten 2017’ye kadar neredeyse her gün Virginia Beach yakınlarındaki kısıtlı hava sahasında uçan “manevra kabiliyetine sahip” küresel cisimler görüldüğünü söyledi.

ABD’nin eski başkanı Obama’dan UFO açıklaması: Yeni dinler ortaya çıkacak ve silahlara daha fazla para harcayacağız - 7

CBS’ye yayınlanan 60 minutes adlı programa geçtiğimiz günlerde açıklama yapan James, “Açıkçası endişeleniyorum. Biliyorsunuz, bunlar başka bir ülkenin orada asılı duran taktik jetleri olsaydı, bu çok büyük bir sorun olurdu. Ama biraz farklı göründüğü için, aslında problemi gerçekten görmeyeistekli değiliz. Uzaylıların her gün bizi izlediği gerçeğini görmezden gelmekten mutluyuz” iddiasında bulundu. 

UFO RAPORU BU AYIN SONUNDA KONGRE’DE OLACAK

Öte yandan, ABD hükümetinin UFO’larla ilgili gizli dosyalarına ilişkin bir rapor, yıllarca süren gözlemler ve tartışma yaratan videolardan sonra bu ay Kongre temsilcilerinin elinde olacak. Ancak, Ulusal İstihbarat Direktörlüğü’nün gizli askeri dosyalarla bir araya getirdiği rapor, onlarca yıl boyunca sözde tanımlanamayan uçan cisim olaylarını açıklamakta yetersiz kalabilir.

Çünkü Pentagon yetkilileri “uzaylı” teorisini açıkça reddetmemekle birliktei UFO’ların veya ABD ordusunun tabiriyle tanımlanamayan hava olaylarının (UAP) dünyadaki düşmanlardan gelen gerçek tehditlerinden daha tehlikeli olmadığını açıkça birkaç kez belirtti.

ABD’nin eski başkanı Obama’dan UFO açıklaması: Yeni dinler ortaya çıkacak ve silahlara daha fazla para harcayacağız - 9

PENTAGON, UFO GÖRÜNTÜLERİNİ ARAŞTIRACAK DEPARTMAN KURDU

Pentagon, geçtiğimiz dönemde UFO görüntülerini araştıracak yeni bir gözlem birimi kurmuştu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pentagon Sözcüsü Susan Gough, ekibin resmi adının Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu olduğu açıklamıştı.

Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu’nun görevi ise sanılanın aksine uzaylıların peşine düşmek değil, tanımlanamayan obje ve olayların doğasını ve kaynağını araştırmak olarak belirlenmişti.

ABD’LİLERİN ÜÇTE İKİSİ DÜNYA DIŞI YAŞAMA İNANIYOR

Bununla birlikte, geçen ay yapılan yeni bir anket, tüm Amerikalıların yaklaşık üçte ikisinin artık dünya dışı yaşamın var olduğuna ve ABD hükümetinin halka gerçeği tam olarak söylemediğine inandığını gösterdi. 

Kaynak: NTV

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img