- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'de koronavirüs aşısı için Krispy Kreme'den 'tatlı teşvik'

ABD’de koronavirüs aşısı için Krispy Kreme’den ‘tatlı teşvik’

- Advertisement -spot_img

Donut zinciri Krispy Kreme, koronavirüs aşısı olduğuna dair belgeyi gösteren herkese yıl sonuna kadar bedava donut verileceğini duyurdu. ABD şubelerinde geçerli bu uygulamada aşı olmak istemeyenler de unutulmadı.

Yapılan koronavirüsü aşısı sayısının 124 milyonu geçtiği ve Başkan Joe Biden’ın kısmi normalleşme için 4 Temmuz Bağımsızlıhk Günü’nü işaret ettiği ABD’de aşı için gıda sektöründen ‘tatlı bir adım’ geldi.

Türkiye’de de hizmet veren ABD merkezli donut zinciri Krispy Kreme, aşı olduğunu gösterir belgeyle birlikte şubelerine giden herkese yıl sonuna kadar günde 1 ücretsiz donut hediye edeceğini açıkladı. Ücretsiz donut için kişinin aşının tek dozunu yaptırmış olması yetiyor. Kişisel bilgiler içerdiği için aşı belgesinin fotoğrafı çekilmeyecek. Donutun yanında başka bir şey satın almak da gerekmiyor.

Firmanın pazarlamasından sorumlu Dave Skena, “Kovid-19’u mümkün olduğunca çabuk arkamızda bırakmak ve bir an önce aşı olarak ülkeyi güvenli hale getirmek için üstlerine düşeni yapanları desteklemek istiyoruz” ifadeleriyle bu kararlarının gerekçesini açıkladı.

​​Öte yandan aşıya şüpheyle yaklaşanlar olduğu gerçeğini de bir kenara itmeyen Krispy Kreme, “Aşı olmamayı seçmenin kişisel bir karar olduğunu anlıyoruz” diyerek ayrı bir seçenek hazırladı. Buna göre aşı olmamayı tercih edenler de 29 Mart- 24 Mayıs arası her pazartesi ücretsiz bir donut yiyip kahve içebilecek.

Kaynak: ABC / Sputnık

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img