- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey'de Camden City devlet okullarının üç tanesinin kapanacağı açıklandı

New Jersey’de Camden City devlet okullarının üç tanesinin kapanacağı açıklandı

- Advertisement -spot_img

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde Camden City devlet okullarının müfettişi cuma günü yaptığı açıklamada, Haziran ayı sonunda üç okulun kapanacağını doğruladı. Bölge yetkilileri, maliyet tasarrufu önleminin bir parçası olarak başlangıçta dört okulu kapatmayı düşündüğünü belirtti.

101 yaşındaki dördüncü Yorkship Aile Okulu’nun açık kalacağını söyleyen yetkililer, Sharp İlkokulu, Wiggins Koleji Hazırlık Laboratuvarı Okulu ve Cramer İlkokulu kapacağını bildirdi.

Müfettiş Katrina McCombs, ilk olarak geçen ay duyurulan kapatma işlemlerini tamamlamak için bölgeyi denetleyen devlet yetkililerinin onayına ihtiyaç duydu. Eylemin bölge konsolidasyonunun bir parçası olduğunu söyleyen McCombs, tahmini 40 milyon dolarlık bütçe açığını kapatma çabası olduğunu dile getirdi.

Çocuklar Kendilerini Değerli Hissettiklerinde Uçarlar

‘Bir okulu kapatmanın acısını biliyorum’ diyen McCombs, “Bu şehirde büyüdüm ve Camden Lisesi’nden mezun oldum. Bu binalarda büyüdüm, öğretmen, müdür yaardımcısı, ve müdür olarak çalıştım. Hayatta kalmak, gelişmek için hareket etmemiz için bunu yapmalıyız. Çocuklar kendilerini değerli hissettiklerinde uçarlar.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ABDPOST

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img