- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDSON DAKİKA: Bakan Yerlikaya, TUSAŞ'a düzenlenen saldırıda 3 kişinin şehit olduğunu, 14...

SON DAKİKA: Bakan Yerlikaya, TUSAŞ’a düzenlenen saldırıda 3 kişinin şehit olduğunu, 14 kişinin yaralandığını açıkladı

- Advertisement -spot_img

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi’ne düzenlenen saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişinin yaralandığını duyurdu.

Ankara Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi’nde 15.30’da vardiya değişimi sırasında servislerin de olduğu ana nizamiyede terör saldırısı oldu. Silahlı ve bombalı saldırıların ardından alanda çatışma çıktı. Ölü ve yaralıların olduğu açıklandı. Bölgeye özel harekat timleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi. Çatışmanın devam ettiği öğrenildi. İddialara göre; içeri sızan saldırganlar ve F-16’ların olduğu alanda rehineler bulunuyor.

Bakan Yerlikaya gelişmeleri takip etmek için alana gitti. Saldırının bir terör saldırısı olduğunu daha önce yaptığı açıklamada bildiren Yerlikaya, “2 teröristin öldüğünü” söyledi. Yerlikaya’nın açıklamasının tamamı şöyle:

“Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek??

Lütfen resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.”

-T24

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz