- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDCumhurbaşkanı Erdoğan Dünya liderleri aile fotoğrafı çektirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya liderleri aile fotoğrafı çektirdi

- Advertisement -spot_img

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkent Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü 24’üncü Devlet Başkanları Zirvesi’nin gerçekleştirileceği Bağımsızlık Sarayı’na geldi. Dünya liderleri burada hep birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

ERDOĞAN VE PUTİN YAN YANA POZ VERDİ

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Erdoğan ve diğer ülke liderlerini karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşılama töreninin ardından liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı. Erdoğan fotoğraf çekiminde Türkmenistan’ın eski Devlet Başkanı ve Halk Konseyi Başkanı Kurbankulu Berdimuhammedov ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yanında yer aldı.

ERDOĞAN’DA ART ARDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24’üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki ikili temasları kapsamında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh ile bir araya geldi.

KATAR EMİRİ AL SANİ İLE GÖRÜŞME

Astana’daki ikili temasları kapsamında Katar Emiri Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan’ın konakladığı oteldeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BARIŞ” ZİRVESİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı “Çok Taraflı Diyaloğun Güçlendirilmesi: Sürdürülebilir Barış ve Kalkınma İçin Çabalamak” başlığıyla yapılacak “ŞİÖ+” zirvesi de öğleden sonra yapılacak.

-DHA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz