- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDCumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde ABD Başkanı Biden ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi’nde ABD Başkanı Biden ile görüştü

- Advertisement -spot_img

İtalya’da düzenlenen G-7 zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünya liderleriyle diploması trafiği sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak ABD Başkanı Joe Biden ile sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN G-7 ZİRVESİ’NDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere bulunduğu İtalya’daki Borgo Egnezia’da temaslarına başladı. İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, zirveye gelen liderleri tek tek karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da zirveye gelişinde Meloni ile tokalaştı ve basın mensuplarına poz verdi.

BIDEN İLE AYAKÜSTÜ SOHBET

Zirve kapsamında liderlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü. Bir süre sohbet eden Erdoğan ve Biden’ın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

ZİRVEYE ÇOK SAYIDA LİDER KATILIYOR

Zirveye ABD, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere liderlerinin yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen katılıyor. İtalya’nın daveti üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı zirvede Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus ile Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Arjantin, Brezilya, Hindistan, Ürdün, Kenya, Moritanya, Tunus’un devlet ve hükümet başkanları da yer alacak.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz