- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABD8 yıldır besledikleri husky cinsi köpek 6 aylık bebeklerini uyurken öldürdü

8 yıldır besledikleri husky cinsi köpek 6 aylık bebeklerini uyurken öldürdü

- Advertisement -spot_img

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan Mark ve Chloe Mansoor çiftinin evcil husky köpeği, 6 haftalık bebeklerine evde uyurken saldırdı. Köpeğin saldırısının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebek kurtarılamadı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, Mark ve Chloe Mansoor çiftinin evcil husky köpeği, 6 haftalık erkek bebeklerini öldürdü.

Ailenin evinde gerçekleşen olayda,köpeğin saldırısına maruz kaldıktan sonra ağır yaralanan bebek hastaneye kaldırıldı. Ancak altı gün süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından konuşan Chloe Mansoor, “Onun annesi olmak benim için en büyük onurdu. Şimdi bu büyük kaybı yaşamak, kalbimizi paramparça etti,” dedi.

Yetkililer, 8 yıldır ailede bulunan ve daha önce saldırganlık belirtisi göstermemiş olan köpeğin nasıl böyle bir eylemde bulunduğunu araştırıyor. Köpeğin, ailenin diğer köpeğiyle birlikte evde yaşayan iki köpekten biri olduğu belirtildi.

Chloe Mansoor, olayın ardından diğer ebeveynlere de uyarılarda bulundu ve herhangi bir köpeğin potansiyel tehlike oluşturabileceğini vurguladı. Mansoor, “Geçmişi ne olursa olsun, her an herhangi bir köpek saldırabilir. Bu acı gerçekle yüzleşmek zorundayız,” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili Knox İlçesi Şerif Ofisi’nin soruşturması devam ederken, köpeğin durumu hakkında bilgi verilmedi.

Kaynak: abdpost.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz