- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew York Valisi Olağanüstü Hal İlan Etti

New York Valisi Olağanüstü Hal İlan Etti

- Advertisement -spot_img


New York eyaletinin bazı bölgelerini bu geceden itibaren etkisi altına alması beklenen kar fırtınası ve sert rüzgarların hayatı olumsuz etkileyeceği açıklandı. New York Valisi Kathy Hochul, saat 20.00’den itibaren geçerli olmak üzere eyalette olağanüstü hal ilan ettiğini duyurdu. Vali Hochul, New Yorklular’a “Yollardan uzak durun” çağrısında bulundu.

Hochul New York’un Latham kentinde düzenlediği basın toplantısında, şiddetli tipi ve fırtınanın eyaletteki birçok bölgede ve özellikle yüksek yerleşim bölgelerinde etkili olacağını belirterek geniş çaplı elektrik kesintileri beklediğini vurguladı.

Vali Hochul, New York eyaletinin hava şartlarından olumsuz olarak etkileneceğini, Albany, Hudson ve Mohawk bölgelerinde 20 ila 45 santimetre kar yağışının beklendiğini belirtti.

“Yola çıkmayı düşünmeyin”

New York Valisi, olumsuz hava şartları nedeniyle New Yorklular’ı gerekli önlemleri almaya çağırarak,” Bu gece geç saatlerde ve yarın yolculuk çok zorlaşacak. Seyahat etmesi gerekmeyenler gitmesin. Evlerinizde kalın. Yola çıkmayı düşünmeyin” dedi. Vali Hochul ayrıca imkanı olan özel işletme çalışanları ve kamu çalışanlarına evden çalışmaları çağrısında bulundu.

Kaynak: VOA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz