- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDDrag yarışçısı Teksas’ta seyircilerin arasına daldı: 2 çocuk öldü

Drag yarışçısı Teksas’ta seyircilerin arasına daldı: 2 çocuk öldü

- Advertisement -spot_img
Yetkililer, dün Teksas’ta bir havaalanı pistinde düzenlenen drag yarışı etkinliğinde, bir sürücünün kontrolünü kaybederek seyircilerin arasına dalması sonucu, iki çocuğun öldüğünü ve sekiz kişinin de yaralandığını açıkladı

Yapılan açıklamada, dün öğleden sonra, Kerrville-Kerr County Havalimanı’nda düzenlenen ”Airport Race Wars 2″ adlı bir etkinlikte meydana gelen kazada 6 ve 8 yaşlarında iki çocuğun hayatını kaybettiği yer aldı.

Durumu kritik olan 46 yaşındaki bir kadın ve diğer yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, 26 yaşındaki bir adamın durumu bilinmemekle birlikte, diğer yaralanmaların çoğunun hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. 4 yaşında bir erkek çocuk ve 3 aylık bir kız çocuğu, tedbir amaçlı değerlendirmeler için hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, San Antonio’nun yaklaşık 97 kilometre kuzeybatısındaki olayda ölen iki çocuğun kimliklerini henüz açıklamadı.

Kerrville Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun web sitesi , etkinliği, hayranların “Sekiz bin doların üzerinde ödül dağıtılan araba yarışlarını” izleyebileceği “aksiyon dolu, aile dostu bir gün” olarak tanıttı.

Etkinliğe katılan serbest gazeteci Louis Amestoy’a göre, etkinliğe 3 bin 500’den fazla kişi katıldı.

Amestoy, The Associated Press’e verdiği demeçte, “Seyirciler tribün olmadığı için piste çok yakındı ve birçoğu yarışı çim sandalyelerinden izledi. Organizatörler insanlardan, çimlerden ve asfalttan uzak durmalarını sık sık hatırlattı” diye konuştu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img