- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDKuzey Carolina eyaletinde sahte ‘cenaze kamyonu’ ile aşı teşviki

Kuzey Carolina eyaletinde sahte ‘cenaze kamyonu’ ile aşı teşviki

- Advertisement -spot_img
Kuzey Carolina eyaletinde, Covid-19’a karşı aşılamanın önemine dikkat çekmek isteyen reklam ajansı sahte bir ‘cenaze kamyonu’ yarattı. Cenaze kamyonunun üzerine, “Aşı olmayın” yazıldı

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde, Covid-19’a karşı aşılamaya teşvik için bir reklam ajansının yaptığı tanıtım sosyal medyada ilgi çekti. Üzerinde “Aşı olmayın” sloganı yazan ‘cenaze evi’ kamyonu, Charlotte bölgesinde sokakları dolaştı.

Kamyonun üzerindeki web sayfasını ziyaret edenler ise “Aşı yaptırın. Aksi halde, yakında görüşürüz” mesajıyla karşılaştı. Aşılamanın önemini vurgulamak adına gerçek bir işletme olmayan, sahte bir ‘cenaze evi’ yaratan reklam sahibi BooneOakley isimli şirketin yöneticisi, “Olayları farklı perspektiften gören bir şey yapmak istedik” dedi. 

“Farklı bir yol seçtik”

“Bu fikir, insanların aşı olmamasının kime fayda sağlayacağını düşündüğümüzde ortaya çıktı. Ve sonuç olarak ‘cenaze evinde’ karar kıldık” açıklamasını yapan David Oakley, “Mevcut aşı yanlısı reklamlarda ‘Aşı olun’ gibi basit sloganlar kullanılıyor. Biz bu mesajı vermek için farklı bir yol seçtik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: The Anatolia Post

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img