- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDCanavara dönüşecekler diye iki çocuğunu zıpkınla öldürdü

Canavara dönüşecekler diye iki çocuğunu zıpkınla öldürdü

- Advertisement -spot_img

2 yaşındaki oğlu ile 10 aylık kızını zıpkınla öldüren ABD’li sörf hocası, FBI’a ifadesinde, QAnon ve İlluminati komplo teorileri sayesinde aydınlandığını ve dünyayı kurtarmak için gerekeni yaptığını söyledi.

ABD’de eski Başkan Donald Trump’ın en hararetli taraftarları arasında bulunmalarıyla dünya çapında gündem olan aşırı sağcı QAnon örgütünün komplo teorilerinden etkilenen bir babanın iki çocuğunu öldürdüğü belirtildi.Kaliforniya eyaletinin Santa Barbara kentinde sörf okulu sahibi olan 40 yaşındaki Matthew Taylor Coleman’ın 2 yaşındaki oğlu ile 10 aylık kızını Meksika’nın Rosarito kentine götürüp zıpkın tabancısıyla göğüslerinden vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Çocukların cansız bedenleri pazartesi günü Rosarito yakınındaki bir çiftlikteki hendekte bulundu. Meksikalı yetkililer, cumartesi Rosarito’daki bir otele kayıt yaptıran baba ile iki çocuğunun, pazartesi şafak sökmeden otelden ayrıldığını, daha sonra sabah saatlerinde tek başına dönen Coleman’ın otelden çıkış yaptığını aktardı.

iPhone-bulma uygulamasının pazar günü Rosarito’da olduğunu saptadığı Coleman’ın telefonu pazartesi günü Meksika’nın ABD kenti San Diego’ya açılan San Ysidro Giriş Kapısı yakınında belirledi.

‘Annelerindeki yılan DNA’sı çocuklara geçmişti’

Sınır kontrol noktasında gözaltına alınan Coleman, FBI’a verdiği ifadede, ‘çocuklarında yılan DNA’sı olduğu ve büyüyünce canavara dönüşeceklerine inandığını, dolayısıyla onları öldürmek zorunda kaldığını’ söyledi.

Mahkeme belgelerine göre, iki çocuğunu öldüren Lovewater sörf okulunun kurucusu, ‘QAnon ve İlluminati komplo teorileri sayesinde aydınlandığını, kendilerini kamufle etmiş bir sürüngen soyunun dünyayı ele geçirmeye çalıştığını iddia eden teorilere koşut, eşi A.C.’nin yılan DNA’sına sahip olduğunu, bunu çocuklarına aktardığını gösteren vizyonlar ve işaretler aldığını’ anlattı. ‘Yaptığının yanlış olduğunu bildiğini, ama dünyayı kurtaracak tek eylemi yerine getirmek zorunda kaldığını’ sözlerine ekledi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img