- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYASon Dakika: Bakan Pakdemirli: 8 ilimizde orman yangını var, kontrol altına almamız...

Son Dakika: Bakan Pakdemirli: 8 ilimizde orman yangını var, kontrol altına almamız zaman alabilir

- Advertisement -spot_img
Son dakika: 8 ilde çıkan büyük çaplı orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangınların seyri hakkında bilgilendirmede bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya’da 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, söndürme çalışmalarının biraz zaman alacağını aktardı. Yangınlarla ilgili gelen son bilgilere göre ise Güvercinlik’te bir otelin tahliye işlemine başlandığı bildirildi. Yangından etkilenen 15 vatandaş taburcu olurken, 10 kişi de yoğun bakımda tedavi görüyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin 8 ilinde devam eden orman yangınlarıyla ilgili kamera karşısına geçti. Bakan Pakdemirli, yangınlar sonucu 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıklarken, söndürme çalışmalarının hızla sürdüğünü aktardı.

“GÜVERCİNLİK’TE BİR OTEL TAHLİYE EDİLİYOR”

Bakan Pakdemirli, “Kayseri’de Yahyalı bölgesinde yangın devam ediyor. Mersin’de dünden beri Aydıncık yangıyla alakalı 202 hane boşaltıldı. Verilen karşı ateş sayesinde söndürme çalışmaları olumlu ilerliyor. Bozyazı’daki yangın söndü, soğutma çalışmaları devam ediyor. Emet’te bir yangın var. Muğla’da Marmaris, Didim ve Güvercinlik’te yangın var. Güvercinlik’te bir otel tahliye ediliyor” dedi.

Kaynak: Haberler.com

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img