- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYASürpriz şekilde 60 bin dolar bahşiş toplandı

Sürpriz şekilde 60 bin dolar bahşiş toplandı

- Advertisement -spot_img

Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde yer alan Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanı’nda 13 yıldır piyano çalarak geçimini sağlayan Tonee “Valentine” Carter’a, sürpriz şekilde 60 bin dolar bahşiş toplandı. 

Amerika’nın Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde yer alan Atlanta Hartsfield-Jackson Uluslararası Havalimanınde 13 yıldır piyano çalarak geçimini sağlayan Tonee “Valentine” Carter’a, sürpriz şekilde 60 bin dolar bahşiş toplandı. 

Adı Tonee “Valentine” Carter. Uzun yıllardır önce yolcu gemilerinde ardından da Atlanta Uluslararası Havalimanı’nda piyanistlik yaparak yaşamını idame ettiriyor. Bir yandan böbrek yetmezliğiyle mücadale ederken topladığı bağışlarla diyaliz masrafylarını karşılamaya çalışan Carter,sosyal medya platformu instagram üzerinden 60 bin dolar bağış topladı.

Bir Soruyla 10 Binlerce Bağış Yağdı

Herşey motivasyon konuşmacısı,yazar, podcast yayıncısı ve Instagram fenomeni Carlos Whittaker, Çarşamba sabahı bir konuşmanın iptal edilmesinin ardından  Concourse A’daki piyano barda oturdu ve piyano resitalini dinlemeye başladıktan sonra gelişti. Dinletiyi beğenen Whittaker, önce Carter’ın  fotoğraflarını ardından da piyano çalarken görüntülerini kısa video halinde çekerek 200 binden fazla takipçisi olan “InstaFamilia” ile paylaşarak  “Ona şimdiye kadar aldığı en büyük bahşişi verebilir miyiz?” diye sordu.  

“30 dakika içinde 10.000 dolar topladık.”
Whittaker, Instagram’da paylaştığı bir videoda, Carter’a hiç tanımadığı bir grup insanın hızla bir araya gelip sadece kendisi için binlerce dolar topladıklarını söylediği anı da kaydetti.

Carter ise verdiği demeçte, “Sadece kaybettim. Şaka yaptığını sandım, inanamadım. Böyle bir şey olmaz” dedi. “Nasıl hissedeceğimi bilmiyordum. Yaptığım şey bu. Vermeyi, bağışlamayı ve insanlara yardım etmeyi seviyorum.” diye konuştu. 

Kaynak. ABDPOST

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img