- Advertisement -spot_img
Ana SayfaGÜNDEMİşten Kovuldu İntikam İçin Pizzaları Jiletle Doldurdu

İşten Kovuldu İntikam İçin Pizzaları Jiletle Doldurdu

- Advertisement -spot_img

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maine eyaletinde çalıştığı pizza şirketinden kovulan Nicholas Mitchell, intikamını akıllara durgunluk veren bir planla almak istedi. 39 yaşındaki, Mitchell girdiği bir süpermarkette eski çalıştığı firmanın birden fazla bulnudğu ürünlerinin paketlerine jilet doldurdu. Olay paketi satın alan bir müşterinin durumu polise bildirmesi sonucu ortaya çıktı.

Olay bir müşterinin Maine’deki Saco Hannaford Süpermarketinden satın aldığı bir paket Portland Pie pizza hamurunun içinde birkaç bıçak bulduğunu bildirmesinin ardından ortaya çıktı. Görüntülerde 39 yaşındaki Nicholas Mitchell’in aynı markanın birden fazla pizza hamuru paketinlerini açarak içlerini jiletlere doldurduğu görüldü. 
Herhangi bir olumsuz duruma sebebiyet vermeden gözaltına alınan ve tutuklanan Mithchell, federal mahkemede suçunu kabul etti.

Kovulduğu İçin Yapmış

Müfettişler daha sonra Mitchell’in Portland Pastası için malzeme tedarik eden ve savcılara göre yaklaşık dört ay önce kovulan “It’ll Be Pizza”nın eski bir ortağı olduğunu öğrendi. New Hampshire’lı adam, bir tüketici ürününü kurcalamaktan suçlu bulundu ve 10 yıl hapis ve 250 bin dolara kadar para cezasıyla yargılanacak.

Kaynak: ABDPOST

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img