- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDCentral Park'ta, Dev Kutlama Konseri

Central Park’ta, Dev Kutlama Konseri

- Advertisement -spot_img

New York City’deki Central Park, tam kapasite canlı gösterilerin geri dönüşünü kutlamak için 60.000 kapasiteli bir konserin yeri olacak. koronavirüs Kentin belediye başkanı Bill de Blasio, pandemi ilan etti.

Kesin tarihi 21 Ağustos olan ve çalışma başlığı ‘Central Park’taki Resmi NYC Eve Dönüş Konseri’ olan gösteri için henüz hiçbir sanatçı açıklanmadı, ancak ünlü müzik endüstrisi yöneticisi Clive Davis görevlendirildi.

Beş on yıllık kariyeri boyunca Davis, Bruce Springsteen, Aretha franklin, Janis Joplin, Pembe Floyd ve Whitney Houston. Beş Grammy kazandı ve 2000 yılında Rock & Roll Onur Listesi’ne girdi.

Göre New York Times, Davis, üç saatlik bir gösteriyi oynamak için sekiz “ikonik” eylem rezervasyonu yapmak istiyor. Televizyondan da canlı yayınlanacak.

Davis gazeteye verdiği demeçte, “New York’un yeniden açıldığını söylediğiniz yer olarak Central Park’ın Büyük Çimeninden daha iyi bir yer düşünemiyorum” dedi.

De Blasio, “Bu konser hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir fırsat olacak” dedi. “Muhteşem bir kadro olacak. Bütün hafta New York’ta daha önce görmediğiniz hiçbir şeye benzemeyecek.”

Biletlerin çoğunluğunun ücretsiz olacağı gösteriye Live Nation’ın da dahil olduğu bildiriliyor. Ancak VIP koltuk olacak. İzleyicilerin aşılı ve aşısız bölümleri planlanarak biletlerin yüzde 70’i koronavirüs aşısını yaptırmış kişilere gidecek.

Kaynak: TH

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img