- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDZorbalığa uğramıştı... Kendisine benzeyen kediyi kurtardı!

Zorbalığa uğramıştı… Kendisine benzeyen kediyi kurtardı!

- Advertisement -spot_img

Anne Christina Humphreys oğlu için bir mektup yazdı. Görünüşünden dolayı defalarca zorbalığa maruz kalan çocuğa benzerliğiyle dikkat çeken kedinin de konu edildiği mektupta şunlar yazılıydı:

Bu kedicik, Minnesota’daki bir kurtarma grubu tarafından kurtarılmıştı. Bu kedinin ailemizin bir parçası olduğunu hemen anladık. Sadece 7 yaşındaki oğlumuz Madden gibi yarık dudaklı değil, aynı zamanda Madden gibi tam heterokromia iridum hastalığı da var. En iyi arkadaş oldular. Bir evcil hayvanın sizi daha az yalnız hissettirmesi ne tuhaf.Heterokromia iridum, irisin bir kısmının en az iki renge sahip olduğu birdurumdur.

Bu rahatsızlık oldukça nadir görülmektedir .Bu tatlı kediyi evlat edinmek ve onu eve getirmek için Oklahoma’dan Minnesota’ya seyahat edebilmemiz için pek çok arkadaşımız yardımcı oldu.Kedicik ve Madden birbirleri için mükemmel arkadaş oldular. Adeta kader ikisini birleştirdi. Başka açıklaması yok. Bu kedicik bizden çok uzaktaydı. Onu öğrendiğimize ve ona ulaşmamıza ve onu evlat edinmemize yardım eden arkadaşlar ve yabancılar beni daha da şaşırttı. 

Madden’in Moon’a sahip olduğuna çok minnettarım. 

Bu iki yakışıklı adam gerçekten harika.Aslında tüm bu olanları paylaşmaya niyetim yoktu ancak dikkat çekmek amaçlı, umarım sadece farkındalık yaratmak için olsa bile dudaklı yarık çocuklara fayda sağlar. “Madden farklı bir çocuk olduğu için , okul otobüsünde zorbalığa maruz kalmıştı.”Lütfen farklı olan diğer insanlara karşı kaba olmayın. Zaten pek çok zorluklar yaşıyoruz, ”diyerek bir video paylaşmış ve viral olmuştu “Herkese şefkat gösterin! 

En sevimsiz insanların en çok sevgiye ihtiyacı var. “dedi.“Ona gerçekten çirkin, kötü şeyler söyleyen birkaç çocuk vardı ve okulda zorluklarla karşılaştı ve hayatı boyunca da zorbalıklarla da karşılaşacak Gerçekten çok üzgün olduğu zamanlar oldu ve zor bir yıl geçirdi.Bu kedicik onun en iyi arkadaşı oldu.Bizler ebeveynleri olarak sadece Madden ve diğer iki oğlumuzun iyi insanlar olarak büyümelerini ve sağlıklı zihniyetlere sahip olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. ”

Kaynak: SG

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img