- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDNew Jersey eyaletinde düğün balo gibi toplu eğlence mekanları 19 Mayıs'ta tamamen...

New Jersey eyaletinde düğün balo gibi toplu eğlence mekanları 19 Mayıs’ta tamamen açılıyor

- Advertisement -spot_img

Açık havada toplanma limiti 250’den 500 kişiye çıkarılırken, özel yemekli etkinlikler, siyasi toplantılar, düğünler, cenazeler, anma törenleri ve performanslar için kapalı oda kapasiteleri maksimum 250 kişi ile% 50’ye yükseldi. Restoranlarda açık büfe ve diğer self servis yiyeceklerin yasaklanması da Cuma günü sona eriyor.

Son olarak, büyük mekanlar için dış mekan kapasitesi (en az 1000 sabit koltuk) Cuma günü% 50’ye yükseldi, ancak grupların hala 6 fitlik sosyal mesafe kurallarına uymaları ve yemek yemedikleri veya içmedikleri zaman maske takmaları gerekiyor.

Daha büyük ve daha kapsamlı bir revizyon seti 19 Mayıs’ta başlayacak. Bunlar şunları içeriyor:

Tüm grupların birbirlerinden en az 6 fit uzakta durmaları ve sosyal mesafenin mümkün olmadığı durumlarda bir maske takmaları gerekmesine rağmen, tüm açık hava toplanma sınırları kaldırılmıştır.
Restoranlardaki yüzdeye dayalı kapasite sınırları kaldırılacak, ancak restoranların gruplar arasında en az 6 fitlik bir mesafe bırakması veya aralarına daha yakın oturma imkanı sağlayacak fiziksel bir bölme yerleştirmesi gerekiyor. Artık masalar sekiz kişiyle sınırlı olmayacak.
Dini hizmetler, mağazalar, spor salonları, kişisel bakım işletmeleri, açık ve kapalı eğlence parklarında kapasite limitleri, bu yerler gruplar arasında en az 6 fitlik bir mesafeyi koruyabildiği sürece sona erecektir.
Ev partileri ve diğer sosyal etkinlikler için kapalı mekan toplanma limiti 25’ten 50 kişiye yükseliyor.

Yemekli etkinlikler, konferanslar, sergiler ve ticari gösteriler, sosyal mesafe korunduğu sürece maksimum 250 kişi ile sınırlandırılacaktır.
1.000 veya daha fazla sabit koltuklu kapalı mekanlarda gerçekleştirilen etkinlikler için kapasite limiti, biletli gruplar en az 6 fit ayrıldığı sürece% 50’ye çıkacaktır.

Restoran sahipleri, kapasite kısıtlamalarının kaldırılmasından genel olarak memnun olsa da, pek çok söz konusu boşluk kuralının finansal olarak onlara zarar vermeye devam edeceğini söyledi .

Kaynak: ABDPOST

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img