- Advertisement -spot_img
Ana SayfaDÜNYAYeşil kart (green card) başvuruları hakkında yeni açıklama

Yeşil kart (green card) başvuruları hakkında yeni açıklama

- Advertisement -spot_img

Green card başvurularında fazlası ile detaylı bilgi, belge isteyen ve birçok kişiyi etkileyen I-944 formu, Biden hükümeti tarafından USCIS web sitesinden tamamen kaldırıldı.

Trump hükümeti özellikle green card başvuruları, vize değişimleri ve tüm göçmenlik başvurularında uygulanacak Public Charge Rule denen yeni bir kural getirmişti. Bu kural ile birlikte ABD içerisinde green card başvurularında fazlası ile detaylı bilgi, belge isteyen ve birçok kişiyi etkileyen I-944 formu, Biden hükümeti tarafından USCIS web sitesinden tamamen kaldırıldı.

USCIS’ten yapılan açıklamaya göre, 9 Mart 2021 tarihinden önce başvuru yapanların dosyalarında bulunan I-944 formu, başvuru dosyalarından çıkarılacak ve kullanılmayacak.

9 Mart 2021 tarihinden sonra başvuru yaptıysanız ve I-944 belgeleri ve / veya ek belge talebi aldıysanız artık istenenleri başvuru dosyanıza koymanıza gerek yok.

USCIS tarafından yayınlanan prosedüre buradan ulaşabilirsiniz: https://www.uscis.gov/green-card/green-card-processes-and-procedures/public-charge

Kaynak: Forumusa

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img