- Advertisement -spot_img
Ana SayfaGÜNDEMCumhurbaşkanı Erdoğan aşı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı oldu

- Advertisement -spot_img
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi’nde COVID-19 aşısı yaptırdı. Aşı sonrası açıklama yapan Erdoğan, “254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi’nde COVID-19 aşısı yaptırdı. Erdoğan, aşı sonrası açıklamalarda bulunuyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi’nde COVID-19 aşısı yaptırdı. 

Aşı sonrası Telegram hesabından mesaj yayımlayan Erdoğan, “Ben de aşı oldum” dedi ve bir süre sonra enjeksiyon anının fotoğraflarını paylaştı. 

“Ben de onlara katılarak aşılandım”

Twitter hesabından da fotoğraf yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

25-30 milyon doz daha COVID-19 aşısı gelecek

Hastane çıkışı açıklama yapan Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

(COVID-19 aşısı) Yaklaşık 25-30 milyon doz daha gelecek, bunu sürdürelim istiyoruz. En kısa süre içerisinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz.

Başta tüm siyasi liderler, milletvekillerimiz, COVID-19 aşısını teşvik ederlerse, bunun çok çok isabetli olacağına inanıyorum.

Bilim Kurulu’nun belirlediği bir takvim var. İlk etapta gelen aşı miktarı belli, ardından 25-30 milyon doz aşı daha gelecek.

256 bin kişi aşı oldu

Şu ana kadar 256 bin kişi aşı oldu. Demek ki müracatlar iyi. Hastanelerdeki performans da baya iyi. Tüm doktor ve hemşirelerimiz yoğun bir performans ortaya koyuyorlar. Aşı için belirlenen süre hızlı. 

Erdoğan, ikinci doz aşıyı ise 28 gün sonra olacağını söyledi.

Kaynak: AA

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img